Ai cele mai multe motive sa vii pe 888sport

Daca sunteti aici, asta inseamna ca sunteti interesat de 888sport. Vrei sa afli mai multe despre ceea ce au de oferit.

Castigurile sunt deja cunoscute de 888sport. Sunt o marca internationala de jocuri de noroc, care ofera o gama larga de produse, de la jocuri de poker online pana la jocuri de cazino si chiar si pariuri sportive.

Au fost in afaceri din 1997 – ceea ce inseamna ca acesta este al 20-lea an de activitate.

888sport, de asemenea, pe Bursa de Valori din Londra – facandu-le una dintre singurele companii online de jocuri de noroc care au plecat si au devenit publice.

Beneficiul pentru timpul petrecut in afaceri si pentru a fi o companie publica este stiind ca este un loc sigur de a veni si de a juca. Nu va vor fi inselat ca pe multe dintre aceste “alte” site-uri de jocuri de noroc online.

888 sport
Dar ei ofera un loc distractiv si distractiv pentru a veni pariat? Si, sunt alegerea potrivita pentru tine?

Acestea sunt intrebarile importante. Iar acestea sunt doar intrebari pe care le puteti raspunde pentru dvs. … odata ce cititi recenzia noastra de mai jos.

888sport ofera mai multe bonusuri – unele sunt mereu verzi, dar majoritatea nu sunt. Urmatoarea lista contine ofertele lor vesnic verzi, impreuna cu detalii despre ceea ce obtineti. Dupa aceea, vorbesc pe scurt despre timpul lor limitat si programul VIP. T & C se aplica tuturor ofertelor.

Oferta de bun venit

Clientii noi vor primi castiguri inalte (3x) la primul lor pariu. Veti primi, de asemenea, un 888sport bonus de cazinou de 5 $. Pariul min este de 5 $, iar valoarea maxima este de 10 $. Puteti face numai pariuri simple si drepte multiple. Castigurile din bonusul de cazino vor avea o rasturnare de 30 de ori inainte de a putea sa le retrageti.

Joaca gratuit sambetele

Plasati pariuri de 3+ in joc de cel putin 10 $ in orice meci de sambata Premier League, Scotia Premier League, La Liga sau Bundesliga si 888sport ( similar cu Bet365 ) va va oferi un pariu gratuit de 5 $ pe care sa il utilizati pentru orice meci in-play in ziua urmatoare. Cotele minime pe care trebuie sa le pariati sunt 1/2 (1.5).

Minutul 88 special

Faceti un pariu minim de 5 $ fie pe pietele Win-Draw-Win, fie pe Scorul corect pe Premier League, Campionatul, Premiershipul Scotian, La Liga, Bundesliga sau Liga Campionilor. Daca un gol este marcat dupa minutul 88 pana la sfarsitul perioadei normale de regulament – ceea ce face ca pariul dvs. sa piarda – veti primi o rambursare (ca pariu gratuit) in valoare de pana la 25 USD.

Jackpot la pariuri

Plasati un pariu de cel putin 5 $ pe cote de 1/2 (1,5) pe orice pariu (unul sau mai multe) de pe piata aleasa de dvs. Cu cat este mai mare pretul pariului castigator, cu atat mai mare va fi clasamentul pe care il vei primi. Castigatorul clasamentului va primi 888sport de dolari, in timp ce ceilalti 9 castigatori vor primi o parte din fondul de premiere disponibil in valoare de 1.112 $ (total in valoare de 2.000 $ in fiecare saptamana). Cu cat este mai mare riscul pe care il primesti, cu atat vei urca mai sus in clasament daca pariul castiga.

Acestea sunt ofertele lor vesnice. Dar au si cateva oferte limitate de timp

Premiile VIP includ pariuri gratuite, bilete la evenimente sportive live, gadget-uri, invitatii la evenimente VIP 888sport globale, sanse de a castiga bani si asa mai departe.

Cred ca este minunat ca au un program VIP pentru cei care cheltuiesc mari bani. Dar cred ca ar trebui sa aiba si ceva pentru toti ceilalti. Chiar si un lucru la fel de simplu ca un punct de plata pentru programul de recuperare ar fi un drum lung.

Parteneri: 888sport Italia – betsport-it.com, 888sport Polska – betsport-pl.com