Efortuna inregistrare

efortuna inregistrare

Tehnologia a simplificat mult activitatile in mai multe domenii. Daca pana nu demult procesul de inregistarre la o casa de pariuri online necesita mai multi pasi, acum acesta este simplificat la doar 2-3 si gata aveti contul online deschis. Inclusiv durata acestuia s-a diminuat ajungand la doar 5 minute. Campurile de pe formularele de inregistrare au fost regandite la un minim necesar din dorinta de a nu plictisii pariorul, cautandu-se chiar eliminarea campurilor optionale care erau de cele mai multe ori evitate de cei care completau un formular de inregistrare.

Efortuna are unul dintre cele mai moderne formulare de inregistare, iar modalitatile de completare sunt multiple. Aveti de ales intre a completa formularul de inregistrare direct de pe pagina oficiala din coltul dreapta sus, alegand pariuri sportive ponturi una din promotiile disponibile sau chiar pachetul de bun venit, direct de pe aplicatia mobile folosind o tableta sau un samrtphone.

Asa arata formularul de inregistrare care se gaseste pe pagina web si la care veti fi dierctionat indifernt de ce oferta sau promotie marca Efortuna alegeti. Formularul este simplu si intuitiv, continad doar elementele minime obligatori pentru ca relatia casa de pariuri online – parior sa devina legala. Pentru inregistrare va sunt necesare urmatoarele elemente:

  • o adresa de mail valida
  • un nume de utilizator (daca mai este cineva inregistrat cu acest nume veti fi atentionat pentru a alege un altul, acestea fiind unice in sistem)
  • o parola de autentificare in baza numelui de utilizator ales ( va recomandam sa alegeti una cat mai complexa – litere mari si mici, cifre, carctere speciale)
  • numele, prenumele, adresa reala, orasul, codul postal – cat mai exact, CNP-ul si un telefon mobil
  • cod-ul promotional este singurul camp optional de pe formularul de inregistrare, aici introducandu-se codurile unor promotii active la Efortuna in momentul inregistrarii sau ale pachetelor de bun venit pentru pariuri sportive sau casino.

Verificati cu atentie datele introduse, apoi obligatoriu inainte de a apasa butonul galben “Inregistrare” sa bifati la casuta in care veti confirma ca aveti o varsta peste 18 ani si sunteti capabil sa luati propriile decizii pe propria raspundere. Acum cu toate acestea completate si verificate puteti apasa butonul respectiv.

Acum intra in rol adresa de mail mentionata pe formularul de inregistrare, deoarece veti primii pe acesta un link de activare al contului vostru la Efortuna pe care veti da click pentru a beneficia de toate functionalitatile contului. Tot pe acest mail veti primii notificari cu alte etape pe care trebuie sa le parcurgeti, plus alte aspecte legate de relatia parior – casa de pariuri online.