Fortuna verificare bilet

efortuna bilet

Efortuna este una dintre putinele case de pariuri online complete. Prin completa intelegem ca detine si agentii offline unde pariorii pot merge sa-si plaseze biletele norocoase. Pagina web incorporeaza atat versiunea online cat si cea pentru agentii care faciliteaza posibilitatea pariorilor de a-si face biletele online si in baza unui cod generat cand se face validarea in sistem, sa mearga la agentie pentru a plasa biletul fara sa mai stea in agentie la panoul cu oferta pentru a compune biletul.

Pentru clientii care prefera sa parieze in agentii, Efortuna a creat un sistem de verificare a biletelor pariate din dorinta de elimina clasica verificare pe bilet care era destul de greoaie cand erau multe evenimente de verificat. Cand alegi sa pariezi in agentie de pe pagina oficiala vei vedea in partea dreapta un talon galben care se va completa pe masura ce va selectati pariurile.

Mai sus este prezentat un model de bilet virtual pe care am selectat evenimentele pe care dorim sa le pariem, apoi in campurile dedicate stabilim miza si urmeaza sa apasam butonul pariari pentru a ni se genera biletul virtual impreuna cu codul pe care-l vom prezenta in agentie pentru a ne tiparii biletul propriu-zis de pariere.

Apasarea butonului galben “pariati” ne va genera urmatoarul rezultat:

Asa arata biletul virtual pretiparit, insa in agentie putem merge si doar cu codul din 7 caractere alfanumerice. Prin introducerea de catre operator a acestui cod se va genera biletul real de pariuri pe care vor aparea evenimentele alese de parior si va contine si elementele necesare pentru ca biletul tiparit in agentie sa fie si verificat ulterior pe pagina oficiala.

Mai jos vom prezenta un bilet tiparit in agentie:

Am incradrat intr-un chenar rosu un cod alfanumeric din 5 caractere. Acest cod reprezinta verificarea online a biletului vsotru din dorinta de a va usura acest proces. In functie de perioada de desfasurare a evenimentelor de pe bilet, cand se introduce codul de verificare bilet online, acestea pot aparea asa cum se vede mai jos:

In exemplu de mai sus se vede cu usurinta ca se introduce acel cod de 5 carctere si dupa apasarea butonului de verificare, daca acesta este corect, va afisa biletul vostru. Pe acesta cu rosu vor fi evenimentele pierdute, cu verde cele corecte, iar cu gri cele inca nevalidate. Daca toate evenimentele vor fi corecte, biletul va fi verde complet si se va afisa in partea de jos castigul si impozitul datorat.