Ce inseamna alege sansa de a paria la 22bet

Acest pariu direct de pe 22Bet este un fel de echivalent al pariului sansa dubla-1X sau x2 .Se deosebeste totusi de sansa dubla prin faptul ca, in cazul in care, meciul se termina la egalitate, se va acorda cota 1 pariului respectiv, spre deosebire de pariul sansa dubla, care in cazul egalitatii, pariul va primi cota pe care o are sansa dubla, 1x sau x2.

Astfel din oferta 22Bet, daca ati plasat un pariu si ati pus acest tip de pariu, iar echipa gazda va castiga, pariul va fi castigator. In schimb, daca echipa gazda va face un rezultat de egalitate, pariul va primi cota de 1, dar pariul va fi tot castigator.La fel se poate spune si despre echipa oaspete.

Pariul “alege sansa” se deosebeste de pariul sansa dubla, si prin faptul ca are cota mai mare, fiind intr-un fel mai avantajos decat pariul sansa dubla. Poate fi in schimb si un dezavantaj, deoarece, daca va fi un rezultat de egalitate, se va primi o cota de 1 si automat si castigul va fi destul de mult diminuat.

La 22Bet ( similar cu Bet365 ), nu prea este indicat sa jucati acest tip de pariu, pentru ca ,daca plasati un bilet “sistem”, si pierdeti deja un meci, iar un alt meci se va incheia la egalitate, si ati folosit optiunea “alege sansa”, in acest caz, biletul va fi considerat necastigator.

Optiunea”alege sansa”, este indicata sa fie jucata doar daca aveti mai putin de 11 meciuri pe bilet.

Se poate spune ca, de regula, cotele pentru aceste tipuri de pariuri, sunt destul de atragatoare, ca urmare si castigul fiind unul pe masura.

De regula, optiunea “handicap ”, se regaseste cam pentru toate evenimentele din fotbal din oferta casei de pariuri, fiind destul de rare cazurile in care aceasta optiune lipseste. Pariul acesta de regula lipseste atunci cand cota echipei favorite este una chiar foarte mica, de exemplu, 1.01, 1.02, 1.03, etc.

Pariul “handicap” se acorda in aproape toate sporturile. Mai mult